Izgled upakovanih paketa

Za razliku od drugih maloprodaja, na svakom biciklu se pre slanja na vašu adresu odradi "nulti" servis tako da je on, kada stigne do Vas, spreman za vožnju. Dakle nemate potrebe za bilo kakvim dodatnim intervencijama sem što je u vašem interesu da redovan servis obavljate na vreme i na taj način vašeg dvotočkaša učinite dugotrajnim.

Pre nego što pošaljemo svaki proizvod se kod nas vizuelno proveri kako bi se potvrdila tehnička ispravnost i nepostojanje nepravilnosti. Ukoliko se desi da do Vas stigne oštećen proizvod, budite sigurni da je oštećenje nastalo u okviru transporta.

Koliko ozbiljno vodimo računa da se to ne desi, a s ciljem da svakog našeg kupca maksimalno zaštitimo i sprečimo takvu situaciju, najbolje možete videti na fotografijama ispod.

1511485 625168320899666 340

1956751

 1035560

Ukratko o nama

Deciji bicikli za decake devojcice

Naša internet prodavnica koja je u sastavu firme Apollo bike, specijalizovana je za guralice,tricikle i dečije bicikle. Na našem sajtu ćete napraviti pravi izbor prilikom kupovine tricikla, guralice ili dečijeg bicikla za dečake i devojčice . Višegodišnje iskustvo u poslu nam omogućava da sa lakoćom izađemo Vama u susret i zajedno izaberemo pravi poklon za vaše aktivne mališane.

Zašto izabrati nas?

Naručivanje možete izvršiti veoma lako i jednostavno preko našeg sajta ili pozivom na telefon 062/18-58-628. Naše ljubazno osoblje će primiti Vašu porudžbinu i isporučiti u najkraćem vremenskom roku.
Isporuka svih proizvoda putem AKS kurirske službe. Svi paketi su pažljivo zapakovani i zaštićeni od mogućih oštećenja usled transporta.
Naš sajt je uvek dostupan za pregled i naručivanje, čak i na mobilnim i tablet uređajima!
Svi proizvodi u našoj ponudi su novi, dolaze sa garancijom. Ukoliko posedujete LYONESS chashback karticu, ostvarujete dodatne pogodnosti u vidu popusta i povraćaja novca prilikom svake kupovine!

Pratite nas na FACEBOOK-u!!