Garancija

 • Za svaki proizvod nanašem sajtu garantujemo saobraznost u trajanju od 25 meseci.
  Ukoliko u tom periodu proizvod pokaže neku neispravnost, molimo da nas obavestite i vratite
  nam proizvod zajedno sa garantnim listom, fiskalnim računom.
  Mi ćemo ga uputiti u garantni servis, a nakon toga vas obavestiti o predlogu i roku rešenja.
 • garancija se ne odnosi na potrošne delove (gumice kočnica i sl.)
 • vreme garancije se produžava za vreme provedeno na opravci u garantnom roku. U garantnom roku će sve greške nastale usled loše ugradnje, konstrukcije ili materijala biti otklonjene besplatno.

 

GARANCIJA SE NE ODNOSI NA GREŠKE NASTALE USLED:

 • mehaničkih oštećenja u vožnji bicikla,
 • greške korisnika - havarijska oštećenja, nestručna opravka, loše održavanje (pr. loše uskladištenje, vožnja sa razlabavljenom srednjom osovinom),
 • oštećenjem proizvoda nepridržavanjem uputstva za upotrebu (pr. nedovoljno stegnuta navrtka sedišta, nedovoljno stegnute pedale i sl.),
 • istrošenosti potrošnih delova (pr. gumice na kočnicama i sl.)

apollobike-garancijaGarantni list se odnosi na proizvod sa istim serijskim brojem. Garantni list je jedini dokumenat kojim možete ostvariti svoje garantno pravo i u vašem interesu je da ga čuvate, prilikom reklamacije uz garantni list obavezno priložiti i fiskalni račun

Krajnji kupac zakonski može u slučaju poručivanja putem WEB-a vratiti robu u roku od 14 dana od preuzimanja artikla, slanjem robe kurirskom službom. U tom slučaju se obračunavaju i radni i neradni dani.

U ovom roku to može uraditi bez ikakvog objašnjenja i tražiti da zameni za drugi artikal, uz doplatu, ili da zahteva povrat novca.

Kupac će prilikom vraćanja proizvoda poslati:

-         Artikal koji vraća i garantni list (ukoliko ga je dobio)

-         Kopiju fiskalnog računa (da se original ne zagubi)

-         Ukoliko je roba poručena preko WEB-a poslaće nam i jednostrani raskid ugovora koji je dobio uz račun i robu.

Vraćanje robe

Imate rok od 14 dana, od dana prijema, da vratite robu prodavcu, ukoliko iz nekih razloga nije zadovoljila vaša očekivanja.
Mi ćemo robu prihvatiti i izvršiti povraćaj novca, ako u tom periodu niste oštetili ili  na bilo koji drugi način, umanjili funkcionalnost uređaja.
Potrebno je da nas o tome obavestite i popunite obrazac za jednostrani raskid ugovora koji smo poslali sa robom.
Povraćaj robe ide na trošak kupca.

Celokupan Zakon o zaštiti potrošača možete pronaći na sledećem linku http://www.parlament.gov.rs/upload/archive/files/lat/pdf/zakoni/2014/1892-14Lat.pdf

Ukratko o nama

Deciji bicikli za decake devojcice

Naša internet prodavnica koja je u sastavu firme Apollo bike, specijalizovana je za guralice,tricikle i dečije bicikle. Na našem sajtu ćete napraviti pravi izbor prilikom kupovine tricikla, guralice ili dečijeg bicikla za dečake i devojčice . Višegodišnje iskustvo u poslu nam omogućava da sa lakoćom izađemo Vama u susret i zajedno izaberemo pravi poklon za vaše aktivne mališane.

Zašto izabrati nas?

Naručivanje možete izvršiti veoma lako i jednostavno preko našeg sajta ili pozivom na telefon 062/18-58-628. Naše ljubazno osoblje će primiti Vašu porudžbinu i isporučiti u najkraćem vremenskom roku.
Isporuka svih proizvoda putem AKS kurirske službe. Svi paketi su pažljivo zapakovani i zaštićeni od mogućih oštećenja usled transporta.
Naš sajt je uvek dostupan za pregled i naručivanje, čak i na mobilnim i tablet uređajima!
Svi proizvodi u našoj ponudi su novi, dolaze sa garancijom. Ukoliko posedujete LYONESS chashback karticu, ostvarujete dodatne pogodnosti u vidu popusta i povraćaja novca prilikom svake kupovine!

Pratite nas na FACEBOOK-u!!